Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης της οδικής ασφάλειας επί του ΒΟΑΚ και στους κόμβους σύνδεσης με την πόλη του Ηρακλείου, που πραγματοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Κρήτης.

Στο πλαίσιο αυτό παραδόθηκε σήμερα σε χρήση ο κόμβος Γαζίου που αποτελεί τμήμα του ευρύτερου έργου συντήρησης το οποίο ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Νίκος Σκουλάς, πραγματοποίησε αυτοψία στον κόμβο Γαζίου, με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Άρη Σαλούστρο και ενημερώθηκαν για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Σκουλάς ανέφερε: «Η βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας αποτελεί κομβική προτεραιότητα για την Περιφέρεια Κρήτης. Με χαρά παραδίδουμε σήμερα σε χρήση τον κόμβο Γαζίου, ένα τμήμα του ΒΟΑΚ το οποίο αναβαθμίστηκε αισθητά. Με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, την συνεργασία των τοπικών φορέων και αρχών, αλλά και την μεθοδική δουλειά των στελεχών της Υπηρεσίας μας, συνεχίζουμε σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Παράλληλα, με την διαρκή συνεργασία με τις κατά τόπους Δημοτικές Αρχές, σχεδιάζουμε και τις επόμενες παρεμβάσεις μας, πάντα με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».