Αισθήματα ικανοποίησης και συγκίνησης μοιράστηκαν όσοι-ες παρευρέθηκαν στη σεμνή τελετή Αγιασμού που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Πρόδρομος, στο νέο χώρο του ΚΑΠΗ Πλατανέ-Τσεσμέ, το πρωϊ της π. Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου 2024, παρουσία του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Μαρινάκη.
Η εκδήλωση είχε επιτυχία διότι προετοιμάστηκε με μεράκι, φροντίδα, καλή διάθεση και ανιδιοτελή προσφορά εκ μέρους όλων των εμπλεκομένων.
Τα μέλη του ΚΑΠΗ ετοίμασαν χειροποίητα κεράσματα, ο κ. Γιάννης Σεισάκης συμμετείχε εθελοντικά και διασκέδασε τις/ τους συμμετέχουσες/-οντες με τα τραγούδια του ενώ
η ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης ήταν ευγενική χορηγία του κ. Τιμόθεου Βροντάκη εις μνήμη του αδελφού του Παντελή Βροντάκη.
Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης καλωσόρισε θερμά τα Μέλη των ΚΑΠΗ στο νέο χώρο, τους ευχήθηκε Υγεία και Δύναμη για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που τους παρέχει χωρίς κόστος και με μεγάλη δόση αγάπης η κοινωνική αυτή δομή και τους διαβεβαίωσε ότι το ενδιαφέρον και η στοργή του Δήμου Ρεθύμνης για την Τρίτη Ηλικία θα παραμείνουν αδιασάλευτα.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Αννα Ελευθεριάδου-Γκίκα, συγχάρηκε τον Προϊστάμενο κ. Βασίλη Βασιλάκη και τους εργαζόμενους στο Τμήμα Τρίτης Ηλικίας, την υπεύθυνη του ΚΑΠΗ κ. Μαρία Μπαγουράκη/ Κοινωνική λειτουργό, ως την «ψυχή της δομής, αφού συμπεριφέρεται στους ωφελούμενους σαν να είναι γονείς της» καθώς και τα στελέχη του ΚΑΠΗ Πλατανέ – Τσεσμέ για την άψογη διοργάνωση.
Θερμές ευχαριστίες απηύθυναν ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Πρόδρομο για την ευλογία του, τις ευχές του και την εικόνα της Παναγίας την οποία ευγενώς δώρισε στο ΚΑΠΗ, στους χορηγούς κ.κ. Γ. Σεισάκη και Τ. Βροντάκη, στα Μέλη του ΚΑΠΗ που συνεργάστηκαν στην επιτυχή επιτέλεση της εκδήλωσης και όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή Αγιασμού και τη γιορτή που ακολούθησε και ειδικότερα: Τον Εφημέριο της ενορίας Πλατανέ-Τσεσμέ π. Δημήτριο Τσακπίνη, τον Εφημέριο της ενορίας Παγκαλοχωρίου π. Παναγιώτη Παπαδάκη, την Επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Δ.Ρ κ. Ρένα Κουτσαλεδάκη και τους Δημοτικούς Συμβούλους Δ.Ρ κ.κ. Μοτάκη Γιώργο, Καρνή Μυρσίνη και Φωτάκη Νίκο.
Υπενθυμίζεται ότι το ΚΑΠΗ Πλατανέ – Τσεσμέ Δήμου Ρεθύμνης, λειτουργεί πλέον στην οδό Νέας Φώκαιας 28, στην περιοχή Τσεσμέ.
Οι συμπολίτες μας της Τρίτης Ηλικίας που είναι εγγεγραμμένοι στη συγκεκριμένη κοινωνική δομή του Δήμου, μπορούν ν’ απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που παρέχει το ΚΑΠΗ, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά το χρονικό διάστημα από 7.30 το πρωϊ έως 3.30 το μεσημέρι. Εάν επιθυμούν τηλεφωνική επικοινωνία, τα στελέχη της δομής εξυπηρετούν στο τηλ: 28310 51339.