Στα άκρα, έφτασε η σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας από φορείς της Ιεράπετρας, προς τον διοικητή των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Λασιθίου, κ. Μανώλη Ανδρεαδάκη, με αφορμή το πρόσφατο «εντέλλεσθε», προς το νέο αναισθησιολόγο του Νοσοκομείο Ιεράπετρας, για εφημερίες στον Άγιο Νικόλαο.

Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν 10 άτομα, ανάμεσά τους εκπρόσωποι από το Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, μέλη από την Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου. Οι διαμαρτυρόμενοι έφτασαν μέχρι το γραφείο του διοικητή ζητώντας την άμεση ανάκληση του «εντέλλεσθε. Εντός του γραφείου δημιουργήθηκε ένα σκηνικό μεγάλης έντασης, με τον κ. Ανδρεαδάκη, να καλεί την Αστυνομία για να απομακρύνει τον κόσμο.

Ο Κος Ανδρεαδακης, κατηγορεί την επιτροπή αγώνα, ότι τον προπηλάκισαν, και αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία, ώστε να φύγει από το γραφείο του, τονίζοντας, ότι δεν υπάρχουν γιατροί, και δεν τίθεται να ανακαλέσει το εντέλλεστε προς τον αναισθησιολόγο, αν δεν προσληφθούν γιατρο.